|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
yugi Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: NORVEŠKA Odgovori: 35281 IP: Maskiran
|
Re: Re: Rat i mir
citat: primus inter pares wrote:
vidis ne slazem se...
odgovornost je uvijek na svima nama!
isuvise smo mali i slabi, i beznacajni na globalnom nivou da bi od bilo koga ista ocekivali...
drug moj,nisam ja neprijatelj,ja samo konstatujem,i primjecujem,da se nista ne mijenja,osim broja grobnica,nazalost... 
al ocigledno vi mene ne razumijete..
Ne znam ko te etiketirao kao neprijatelja,ja u svakom sluèaju nisam ali ostavimo se etiketiranja.
Dakle, šta je preuzimanje odgovornosti za nešto za šta nismo odgovorni sem klasiènog mazohizma
Neæe nas ta uravnilovka odvesti nigdje u to sam savršeno siguran.Svakako da postoje neka dešavanja u prošlosti koja "našoj" strani ne mogu služiti na èast ali identifikovati odgovornost po svaku cijenu tamo gdje tome nema apsolutno mjesta nije rješenje!
Famozna viktimizacija(o rogobatnosti te rijeèi sam veæ ranije pisao) nije nešto što je neutemeljeno jer i ova zadnja grobnica nedvosmisleno govori o tome!
Šta je rješenje Da zaboravimo i kažemo puj pik ne važi
Pa jedan od najveæih problema Bošnjaka i jeste kratka pamet tj sjeæanje!!!Pojavi se recimo Aleksandar Vuèiæ, prospe par nekih floskula o suživotu,bla bla i mi ko ovce potrèimo i kažemo eee jest dobarr ovaj stvarno želi dobro Bosni.I onda se pojavi recimmo ovakav jedan snimak!
<br /><br /><br /><br />
|
|
14-11-2013 at 13:44 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
mustajbeg Nivo: Forumski doajen Bosnjak koji mrzi cetnike
Registriran(a): 15-10-2010 Lokacija: naci cu te sigurno-K Odgovori: 1379 IP: Maskiran
|
Re: Rat i mir
citat: primus inter pares wrote:
znaci lik nije prekrsio samo pravila foruma...
za to mu je sljedovo direktni ban.
to je meni generalizacija..jebiga ja savrseno razumijem
sta znaci razlika u misljenju,oprecan stav,polemika,al ovo bilo gdje drugo da kaze,sramota ba...
elem,nema veze...
znas li ti sta je sloboda govora!!!!!
Onaj G.Wilders iz Holland rece;
muslimani treba da pocjepaju pola casne knjige, kuran'a pa nikom nista.Tuzili ga muslimani i ...nista.Sloboda govora, ...
samo da se nadovezem jos;
kako su te komunjare ucile za svabe, svi njemci su bili omrzeni i zvali su te Njemce svabe, nacisti, sjecas li se jos toga...
[Edited by mustajbeg on 14-11-2013 at 14:33 GMT]
[Edited by yugi on 14-11-2013 at 15:05 GMT]
|
|
14-11-2013 at 14:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|