Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Sufler Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 11-11-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1694 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanske
Fotografija èovjeka koji leži, valjda spava, u praznom kontejneru za cvijeæe bez cvijeæa u Tuzli. Pored kontejnera ostavljene plastiène papuèe koje je èovjek izuo. Na drugoj fotografiji èovjek leži na travi u parku na ofucanom jastuku, bos. Elektronski medij objavljuje fotografije koje su snimili prolaznici - èitaoci medija i otvara moguænost komentara uz napomenu da je želja da "ih i ostali vide i malo se nasmiju". Komentari su raznoliki. Meni nije nimalo smiješno. Da li bi trebalo da mi bude smiješno što èitaoci medija - fotografi nemaju ili ne žele imati obzira za dostojanstvo dva ljudska biæa kojima možda nije jednostavno u životu, koji možda ne bi željeli da njihove slike na kojima se odmaraju budu komentirane? Možda im je potrebna pomoæ, a èitaoci medija to nisu prepoznali u ove dane Ramazana? S obzirom da sam i sam èitalac medija, riješih da upišem i svoj komentar tamo gdje je prilika data. Prvi pokušaj rezultirao je porukom da mi lozinka nije ispravna, a drugi put mi kompjuter prenese poruku svog kolege da mi je poruka preduga, iako ništa nisam bio napisao, samo pokušah da se registriram. Ipak, evo pišem na ovom mjestu da se ne bih osjeæao jadnije. Veliki brat je svuda...
|
13-09-2009 at 14:10 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|