senzualna Nivo: Forumski doajen posjed dvostrukog mira
Registriran(a): 04-11-2006 Lokacija: Germany Odgovori: 10797 IP: Maskiran
|
Re: Re: Psihologija
citat: racionalna manjina wrote:
Ovaj tekst nisam kopirao , veæ sam ga prepisao iz knjige 'Socijalna Psihologija' izdate u bivšoj Jugoslaviji 1972. godine, Izdavaèko preduzeæe "Rad"iz Beograda. Napisala ju je grupa autora, a struèni urednik je Dr Nikola Rot.
Inaèe, mislim da su najvrijednije stvari ostale iz bivše jugoslavije upravo školski udžbenici.
Neki æe reæi da su zastarjeli i da mnoge stvari u njima napisane više ne vrijede, ali ja se trudim da se oduprem konformizmu što je više moguæe i zbog toga ih èesto citiram. Trudim se da se oduprem konformizmu po kojem je u današnjim udžbenicima homoseksualnost prestala da bude psihijatrijski poremeæaj
Nikog ne treba osuðivati, ali mu treba ukazati na pogreške nastale štetnim uticajem konformizma
[Edited by racionalna manjina on 25-05-2011 at 14:56 GMT]
pohvala za prepis jer oduzima dosta vremena i ja sam mislila na moje prepisivanje na forumu jer ne mogu da nista copiram
ja sam recimo sretna sto mogu sa pravom dijagnozom dobrovoljcu homosexualcu potvrditi u razgovoru njegov izbor
a ako sada skrenemo na vjersku dogmu na onih krscanskih deset bozijih zapovijedi ne znam tacno na kojem je mjestu ovaj ,
idite i razmnozavajte se "
,,e ovdje ce se zasigurno bog naljutiti na svog sina ako se njegov sin (muskarac)odluci za krevetnog supruznika muskaraca umjesto zena konfor
evo ja vjerujem u istinu da medu svecenicima ima homoseksualaca i pedofila i spolno aktivnih,(dokazano )videno ,,
nesto kao ,,uzasan ljudski rezultat.".(na svu srecu dodose pod okrilje zakona)
ova dvolicnost homosexualizma se drasticno razlikuje od dijagnoze je li homosexualizam bolest ili nije bolest.
|
|
25-05-2011 at 16:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|