Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
weasel Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Pravopis maternjeg nam jezika
pa i ja sam protiv svakog nametanja.Ni ja ne koristim glas "H" u pojedinoj rijeci jer smo u skoli ucili oficijelnu verziju S-H jezika u kojoj to nije bilo pravilno.A ono sto se nauci,tako ostane.Ja sam samo htio reci da se glas "H" itekako koristio prije i da je bio isto tako nasilno izbacen.A protiv sam toga da se nasilno vraca,ali ne mogu osutiti a da ne kazem da se ipak prije i te kako koristio,sto vi naravno negirate i pokusavate da se sprdate sa tim.Pricajte kako hocete,ali ne negirajte nesto sto je postaojalo do prije nekih stotinak godina i bilo u masovnoj upotrebi od gospode pa do obicnog seoskog naroda
|
19-12-2005 at 14:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
weasel Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Pravopis maternjeg nam jezika
lahko lakse najlakse
I oficijelna verzija S-H jezika je "razumili" a ne "razumjeli" kako ti rece mogadishu
|
19-12-2005 at 14:31 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : bosanski jezik |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|