Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Magellan Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 29-10-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 39 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: Posmatram wrote:
Ne zamjerite, ali ja sam se ismijala gledajuci njihove odgovore na goruca pitanja. A baska teatralno naglasavanje kako se Dzasmin nije odazvao na poziv.  
Fikret moze pricati pofino, nikad se zaustaviti. Adi sve strpa u jednu recenicu, zahmet je reci vise od jedne.  
Meni se cini da Berba rece kako su nova radna mjesta prioritet prioriteta. Ne zamjerite, ali meni je smijesna kombinacija rijeci "prioritet prioriteta".
Imam osjecaj da ce Dzasmin opet pobijediti.
Ne mogu da ne primijetim da na listi za nacelnika ima i HSP-ov kandidat. Kameleon je njega zaobisao... Nije da me bas zanima sta bi doticni imao reci, ali to je ozbiljan propust od strane Kameleona...
Sto se tice odgovora, kandidati ne ulijevaju bas neko povjerenje. Sve su to neke izlizane recenice, nema sanse da se cuje nesto novo i pametno. Na osnovu ovoga ne moze se odluciti koji kandidat je bolji od ostalih.
Uostalom, da se Jasmin odazvao, mislim da bi bio najuvjerljiviji (ipak je on kralj lafine).
Sastavljanje pitanja jos gore ("podobni ili sposobni?" - jako glupo pitanje jer SVI pricaju jedno, a rade drugo)...
Inace, jedan (Berbicev?) projekt koji bi mogao biti zanimljiv u ovoj kampanji je portal boljatuzla.ba
|
27-08-2012 at 21:50 |
|
|
Posmatram Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 18-05-2012 Odgovori: 1641 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: camac wrote:
haman da se narod navikao na ove sto pred kamerama glume face, treniraju sta ce pricat ovo ono, pa im ovi kandidati i nisu nesto.. mozda ljudi ne znaju lagat, mozda bi oni da umjesto rijeci, za njih govore nihova djela.. ipak i sama kandidatura za nacelnika, nosi veliki psiholoski pritisak a jos pogotovo neko, prvo obracanje javnosti, sa te pozicije.. rano je da neke osude padaju, ali eto..
Zasto mislis da je rano za osude?
Istina je da neki ljudi nisu dobri oratori, sto ne znaci da ne bi bili dobri nacelnici.
Medjutim, Tuzla je mali grad i svako svakoga zna - tako da predizborna kampanja i nije bitna, jer svako ce svakako glasati po nekom svom unaprijed utvrdjenom ubjedjenju, tako da.....sve je ovo manje vise suplja prica.
|
28-08-2012 at 14:14 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|