Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
laly Nivo: Forumski doajen Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
evo javni poziv za medije 
JAVNI POZIV
za sufinansiranje usluga medija na podruèju opæine Tuzla u 2012. godini
I - Predmet javnog poziva
Javnim pozivom prikupljaju se prijedlozi usluga medija koje se odnose na informisanje
graðana o aktivnostima Opæinskog vijeæa, Opæinskog naèelnika, opæinskih službi, javnih
preduzeæa i javnih ustanova koje finansira/sufinansira Opæina Tuzla a u skladu sa Odlukom o
naèinu rasporeðivanja finansijskih sredstava iz Budžeta Opæine Tuzla za namjene iz oblasti
društvenih djelatnosti.
II - Pravo uèešæa
Na Javni poziv mogu se prijaviti pravni subjekti registrovani za pružanje usluga medija,
koji zadovoljavaju sljedeæe uslove:
- da su osnovani i registrovani u Bosni i Hercegovini,
- da su voðeni od strane državljana Bosne i Hercegovine,
- da usluge medija obavljaju na podruèju Opæine Tuzla,
- da su usluge medija namijenjene graðanima Opæine Tuzla,
- da ne obavljaju bilo kakvu aktivnost u ime politièke partije,
- da su pravni subjekti koji su od Opæine dobili finansijska sredstva po prethodnom Javnom
pozivu, ispunila obavezu podnošenja
jos da nadjem ko je dobio sredstva
|
29-08-2012 at 10:52 |
|
|
camac Nivo: Forumski doajen Unknown artist
Registriran(a): 11-05-2011 Lokacija: Desert roads Odgovori: 5224 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: soraya wrote:
obrazovanje,kako osnovno tako i srednjoškolsko i fakultetsko su u resoru kantonalnog minitarstva obrazovanja...tako da ti brkaš lonèiæe bez potrebe...nijedan segment obrazovanja nije u nadležnosti opšinske vlasti ,uzmite brate malo DMS pa proèitajte anex 4 odnosno osnove postavke našeg hebenog ustava...baš mi ide po ganglijama kad neko potencira nebuloze ,a kurchi se svojom elokvencijom
dobro ba, pa nisam ja pit'o kako se obogacuje uranijum.. i zasto je nebuloza, ako sam postavio pitanje koje prelazi nivo njegovih nadleznosti? ipak su te skole na njegovoj opstini i pitanje zahtjeva odgovor/ misljenje i stav,nista vise.. po vasim odgovorima, ispade da kad neko pita nacelnika, koji je glavni grad BiH, on bi trebo da kaze, vidis ono brdo tam, dotle je moja nadleznost i boli me k. sta je iza.. sve neka ogranicena misljenja, jbga..
|
29-08-2012 at 14:18 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|