Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
mosnik Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 07-01-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 2074 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: Chili wrote:
Fora je u tome što na izbore izaðe 35% pa onda od tih "posto" kao ogromnom veæinom od 60% pobjedio je Imamoviæ, u konaènici to je 20% biraèkog tijela. Ostali, 80%, nemaju nade u bilo kakve promjene.
Èak ako se pogleda, opštinska administracija s Imamoviæem na èelu koja je pokrenula tempirane milionske projekte pred izbore napravivši neviðeni haos od postanka Tuzle ne može priskrbiti više od 20% biraèkoga tijela, šta onda da oèekuju ostale stranke na izborima.
Nista onda,znaci, kako god okrenes izlaza nema, vrtimo se ukrug, ne preostaje nam drugo nego da kukamo nad vlastitom sudbinom i dalje, u ovoj propaloj i diktaturom unistenoj Tuzli. Kume i ti ces to da radis, samo sutra.
|
31-08-2012 at 22:29 |
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: yugi wrote:
Znaèi kad je Berba u pitanju treba vjerovati mahali a kad je u pitanju faraon onda ne 
Meni se cini da ja napisah da me mahalske price ne zanimaju a zasto si ti zakljucio da se to samo odnosni na Imamovica ti znas.
yugi wrote:
Nigdje ja eksplicite nisam ni tvrdio da je samo SDP dobio sredstva za kampanju!!Pa nisam ja baš toliko politièki analfabeta da bi tvrdio tako nešto
Pa nisi ti tvrdio, nego si napisao kako SDP trosi a ostale nisi ni spomenuo, a znajuci da nisi "politièki analfabeta " to sam vidjela kao bacanje prasine u oci svima koji nisu upuceni.
yugi wrote:
I btw ja ne èuh od tebe ništa loše o Berbiæu izuzev što se eto usudio suprotstaviti Jasminu.Zašto misliš da on ne bi bio dobar naèelnik.Ili recimo Adi?
Moje misljenje je da neko ko ne isplacuje redovno svoje uposlenike, ne placa racune tesko moze brinuti o dobrobiti grada. S obzirom da sam dugo u kontaktu sa politicarima svih politickih opcija nemam iluzija, svi misle najvise na sebe.
Sto puta rekla, pa da i ponovim, Adi mi ok.
I na kraju da kazem, ova tema bi mogla biti ok, da ljudi kazu sta misle i kako nesto vidi, ali ovdje, kao i inace i na Forumu i zivotu, vecina ne dozvoljava drugima da imaju drugacije MISLJENJE.
Ko ce, i da li ce za koga glasati, njegova stvar, nema potrebe da se vrijedja bilo ko jer misli drugacije.
|
31-08-2012 at 23:37 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|