Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
yugi Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: NORVEŠKA Odgovori: 35281 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: sunce wrote:
Mislim da je tvoje misljenje subjektivno jer si pun nekog bijesa kada je Imamovic u pitanju, eto ne mozes ni ime da mu kako treba napises nego se sluzis dosta pogrdnim nadimcima.
A sta prica carsija, pa mi smo mahala kakve nema, samo se traca, izoblicava i preuvelicava, je posebna tema koja me puno i ne zanima. Trudim se da sama donosim neke zakljucke na osnovu onoga sto sama mogu vidjeti i osjetiti.
I ja, zaboravila sam upotpuniti jednu tvoju recenicu, ne samo SDP, nego sve stranke dobijaju novac iz budzeta. Ovo pisem zbog ljudi koji citaju iz inostranstva pa da je istina potpuna. Dakle nasi politicari svi, politicke opcije su lijepo zbrinute, nema razlike.
Znaèi kad je Berba u pitanju treba vjerovati mahali a kad je u pitanju faraon onda ne 
Nigdje ja eksplicite nisam ni tvrdio da je samo SDP dobio sredstva za kampanju!!Pa nisam ja baš toliko politièki analfabeta da bi tvrdio tako nešto zašto Imamoviæa nazivam faraonom Iz prostog razloga što ga zaista tako i doživljavam i ne vidim da je to nešto baš toliko pogrdno 
I btw ja ne èuh od tebe ništa loše o Berbiæu izuzev što se eto usudio suprotstaviti Jasminu.Zašto misliš da on ne bi bio dobar naèelnik.Ili recimo Adi?
<br /><br /><br /><br />
|
30-08-2012 at 23:50 |
|
|
borbeni Nivo: Forumski doajen ko je dir'o djeda mraza
Registriran(a): 31-01-2009 Lokacija: dunjaluk Odgovori: 8575 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
meni lièno nije jasno, kako je bilo kome u interesu glorifikovati, kao što se sa narcisom èini bilo koga na vlasti. hajde u redu je kad neko iznese laž, pa da se demantuje, ali kovati u zvijezde ? ? ? fakat mi nije jasno. vjerujem da je malo ko plaæen (a da èesto piše na forumu) od strane bilo koje stranke.
valjda je u interesu svih graðana da se kontinuirano kritikuje vlast, sve u cilju poboljšanja života, opet, svih graðana. ovakav naèin izdizanja u zvijezde, vodi samo samoljublju i nekritièkom pogledu na svoje postupke onih na vlasti.
ako se ikada promijeni vlast u tuzli, uvijek æu biti kritizer, taman da mi je babo roðeni
|
31-08-2012 at 11:17 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|