Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
@putnik, vjerovatno sam, nekako, prenijela pogresan link, ali nije ni bitno, jer sam kopirala oba teksta...
interesantno jeste, upravo zato me i interesira misljenje ostalih...
ako, vec, opcina neke medije finansira, a druge ne, ako su neki mediji otvoreni u kritici spram opcinske administracije, a drugi ne, da li to znaci da samo oni koji su finansirani i oni koji idu "niz dlaku" mogu pokrivati dogadjaje koje opcina organizira/finansira, dok ovi drugi na to nemaju pravo, iako su, jednako kao i finansirani, dio gradjanskog tijela koju ista ta opcina zastupa i u cije ime stvara to sto stvara u tuzli?
|
03-09-2012 at 08:28 |
|
|
Azur Nivo: Forumski doajen xxxxxyyyyy
Registriran(a): 24-07-2005 Odgovori: 5025 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: statebriga wrote:
@putnik, vjerovatno sam, nekako, prenijela pogresan link, ali nije ni bitno, jer sam kopirala oba teksta...
interesantno jeste, upravo zato me i interesira misljenje ostalih...
ako, vec, opcina neke medije finansira, a druge ne, ako su neki mediji otvoreni u kritici spram opcinske administracije, a drugi ne, da li to znaci da samo oni koji su finansirani i oni koji idu "niz dlaku" mogu pokrivati dogadjaje koje opcina organizira/finansira, dok ovi drugi na to nemaju pravo, iako su, jednako kao i finansirani, dio gradjanskog tijela koju ista ta opcina zastupa i u cije ime stvara to sto stvara u tuzli?
Mene bas interesuje kako je redar a i policija znala koja osoba pripada kojem web-portalu??
|
03-09-2012 at 08:41 |
|
|
VV Cephei A Nivo: Guest IP: Maskiran
|
citat: Azur wrote:
Mene bas interesuje kako je redar a i policija znala koja osoba pripada kojem web-portalu??
Èini mi se da novinari moraju nosit identifikacijske kartice, a i ako ih nemaju, moraju se predstavit.
|
03-09-2012 at 08:50 |
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
citat: Azur wrote: Mene bas interesuje kako je redar a i policija znala koja osoba pripada kojem web-portalu??
kao sto se moze procitati, ljudi, koji su dobivali kackete od tima "berbic" su zaustavljani na ulazu i receno im je ili cete skinuti kacket, ili nema ulaska, tj. tako pise.
sto se novinara tice, azure, cudi me da ne znas koliko je tuzla mala i kako se svi i svako poznaje, pa tako uopce nije cudno kako je bilo ko (od redara, a posebno od upravitelja) znao ko je novinar dosijea, a ko boljatuzla...
medjutim, meni je stvarno fascinantno kako niko od vas, bez obzira na vasu politicku opredjeljenost, do sada nije rekao nista cime bi izrazio neodobravanje postupka, pa taman i hipotetski da izrazi negodovanje ovakvom (mogucom) vrstom diskriminacije!
bijedno!
|
03-09-2012 at 08:55 |
|
|
Azur Nivo: Forumski doajen xxxxxyyyyy
Registriran(a): 24-07-2005 Odgovori: 5025 IP: Maskiran
|
citat: statebriga wrote:
kao sto se moze procitati, ljudi, koji su dobivali kackete od tima "berbic" su zaustavljani na ulazu i receno im je ili cete skinuti kacket, ili nema ulaska, tj. tako pise.
sto se novinara tice, azure, cudi me da ne znas koliko je tuzla mala i kako se svi i svako poznaje, pa tako uopce nije cudno kako je bilo ko (od redara, a posebno od upravitelja) znao ko je novinar dosijea, a ko boljatuzla...
medjutim, meni je stvarno fascinantno kako niko od vas, bez obzira na vasu politicku opredjeljenost, do sada nije rekao nista cime bi izrazio neodobravanje postupka, pa taman i hipotetski da izrazi negodovanje ovakvom (mogucom) vrstom diskriminacije!
bijedno!
Sada mi nije jasno ovo "bijedno"?? Je li bijedno se odnosi na ponasanje redara, ili ne reagovanja forumasa tuzlarija na tvoj tekst, ili se bijedno odnosi i na jedne i na druge?? De pojasni, molim te.
|
03-09-2012 at 09:07 |
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 10
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: alki, Darko-DO, dzo mrga, grog, Heavy, loo, mala 927, medi, milospes, miMMa_88, minjatz, mirzijan, mr Mustafa F.MUHAREMAGIC, munira, Novinarka, _lion_
|
FORUM : Politika : Utrka za novog nacelnika Tuzle  |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|