|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Shiva Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 08-12-2006 Odgovori: 5859 IP: Maskiran
|
Re: Dozvolite da se našalimo :D
Nagraðeno pismo iz jednog auto magazina
Zabrinuti muž
Imam veliki problem i molim Vas za iskreni savjet.
Veæ pola godine žena mi se èudno ponaša. Kad god je u mom društvu, šapuæe dok razgovara mobilnim, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih èitam. Kada izaðe u grad, vraæa se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, veæ uzima taksi. Na povratku kuæi, navodni taksista je ne ostavlja ispred zgrade, veæ 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odluèio sam da se sam uvjerim da li se radi o taksiju ili je neko drugi dovozi kuæi. Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mjesta gdje obièno izlazi iz taksija i skriven iza auta sam se uvjerim u to. Jedne noæi dok sam tako èuèao sakriven iza auta, primjetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu.
Dakle, treba mi Vaš savjet: da li da zamjenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric kitom i sve to fino prelakiram?
Unapred zahvalan!
|
|
20-02-2014 at 08:54 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|