Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: statebriga wrote:
da ne idemo u dubiozu, dovoljno je pogledati i statisticki obraditi kolicinu afirmativnh clanaka koje, npr. upravo tuzlarije objavljuju od momenta kada je berba objavio svoju kandidaturu, sa brojem afirmativnih clanaka u protekle cetiri godine mandata, pa ce sve biti kristalno jasno! ovdje se kampanja radi nasim novcima i upravo kako berba kaze, sve je sminka i fasada...
Hoces li molim te objasniti kada su to promjene na Tuzlarijama nastupile, nadji mi tu granicu, pa fino argumentovano a ne ovo pricaj mi pricu.
I kako mozes da komentarises neki dogadjaj i cak donosis sud a da nisi bila ni blizu?
I ta prica o fabrici vode trazi malo argumenata, ako je zasta zasluzan onda je za ukidanje redukcije vode.
Meni zaista nije jasno je li ti nisi u stanju da vidis, ili to radis namjerno, sva silna saopstenja koje mi objavljujemo od svih stranaka, da je cak najmanje saopstenja Imamovica, a da ne pricam da se meni licno Berbic zahvalio na clanku o njemu.A o SDA i njihovim ponjavama da ne pricam.
Izbora sam ja ispratila i jos cu ih pratiti, ali moram se ja malo prozivati jer neki zaista , kako sam vec jednom napisala, ne dozvoljavaju ni da se misli drugacije.
Borbeni, licno sam imala prijetnje od mnogih, nema ko se nije sjetio da me zove, Sabic, Piric, rektor Halilovic, Berbiæ,Ajanovic, Balijagic, Radoncic... ma ko ce se i sjetiti ali jos me nije nazvao neko iz Opcine ili Imamovic da mi uslovljava sta cu pisati, a oni koji su posteni, a takvih je izgleda malo, mogli bi vidjeti veliki broj i kritika i pohvala na rad svih pa i nacelnika.
Pitam se nekada sta je uzrok tolike mrznje u ljudima, i kako samo mogu da vjeruju i onome sto nije napisano.
Cupo, ja sam dala dozvolu za sve slike koje su sa Tuzlarija, a najvise je slika od pilota Muje.
|
03-09-2012 at 19:56 |
|
|
borbeni Nivo: Forumski doajen ko je dir'o djeda mraza
Registriran(a): 31-01-2009 Lokacija: dunjaluk Odgovori: 8575 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: sunce wrote:
Borbeni, licno sam imala prijetnje od mnogih, nema ko se nije sjetio da me zove, Sabic, Piric, rektor Halilovic, Berbiæ,Ajanovic, Balijagic, Radoncic... ma ko ce se i sjetiti ali jos me nije nazvao neko iz Opcine ili Imamovic da mi uslovljava sta cu pisati, a oni koji su posteni, a takvih je izgleda malo, mogli bi vidjeti veliki broj i kritika i pohvala na rad svih pa i nacelnika.
Znam da ste imali problema zbog komentara, njih nisam spominjao, jer nemaju veze sa èlancima, a zamolio bih te samo jedan link u kojem ti iskreno i objektivno kritikuješ rad naèelnika.
|
03-09-2012 at 22:06 |
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: borbeni wrote:
Znam da ste imali problema zbog komentara, njih nisam spominjao, jer nemaju veze sa èlancima, a zamolio bih te samo jedan link u kojem ti iskreno i objektivno kritikuješ rad naèelnika.
Iako ja to tako ne vidim, moji prijatelji, poznanici i kolege najcesce me pitaju imam li problema zbog "servisnih", jer ih tu sve prozivam ako mislim da treba.
Nadji ti meni link gdje ja, ako to tako moze biti "iskreno i objektivno" hvalim nacelnika, ili ne samo moj, nego i clanak kolega gdje se "iskreno i objektivno" kritikuje neko drugi.
Jedno je komentar a jedno je clanak u kojima citaocu treba biti jasno gdje, sta, kako, ko i zasto.
Zasto ti, posto te zanima ta tematika, ne kazes da nigde nema vise priloga vezanih za vjerske aktivnost, i to priloga sa puno slika i teksta. Zar nije tako? A dobro znas da nas ne placa ni IZ ni koja druga vjerska zajednica.
|
03-09-2012 at 22:24 |
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 15
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Politika : Utrka za novog nacelnika Tuzle  |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|