Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
camac Nivo: Forumski doajen Unknown artist
Registriran(a): 11-05-2011 Lokacija: Desert roads Odgovori: 5224 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: mosnik wrote:
Zezam se, sta se pravdas i objasnjavas, koga briga. Stvarno neki pretjerano ozbiljno shvataju forumska dopisivanja. Napisali ovo ili ono, bice kako bude, uticaj ovog svega je mizeran, nikakav.Al' hajd, ako je tako kao sto kazes, a jedino ti se na rijec moze povjerovati, recimo da je istina, aferim, svaka cast, imas stav, bravo, nek' si im se nabrojao, tako treba...
ja ja, druze.. ima ljudi sa kockastim mu**ma, jes vidio.. nije ko ti, sto lozis vatru, a znas da si kratak sa drvima..
|
22-09-2012 at 13:14 |
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
FORUM : Politika : Utrka za novog nacelnika Tuzle  |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|