Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: sunce wrote:
Berbic se poprilicno sam ukopao kada je javno rekao da nije godinama placao komunalne usluge, to svi budale a on pametan.
Pa kad jos rece sta ce on placati smece kad ga u kesama nosi u grad. Pa u koji god kontejner da baci neko placa za to.
Jedini ok konkurent Imamovicu je Rifatbegovic, istina, Vidakovica jos nisam ni cula.
Statebriga, u pravu si za Vijece, ali tesko to do svijeta dopire, kod svijeta je nacelnik glavni, bog i sve je kako on kaze.
Ma mozemo mi njega osudjivati, ali krivica je iskrano, na opstini.
Kod nas su konkretno dolazili, i trazili po marku, po domacinstvu, da dodju, ponekad odvezu smece (ono, kanta pred avlijom, i ljudi pokupe), a SVIJET NEMA PARA LJUDI, ja ih cuo metar, sto kazu, sto cu davati 12 maraka, kad ga mogu istresti u potok ili zapaliti. Na zalost.
A opstini ne bi bio toliki trosak da besplatno odvuce smece par puta mjesecno. Ne znam.
|
27-09-2012 at 08:56 |
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
FORUM : Politika : Utrka za novog nacelnika Tuzle  |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|