Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: borbeni wrote:
primke, mani svršavanja. i da je 65% kao što kažu iz sdp-a to je maksimum 20% tuzlaka koji imaju pravo glasa. zato smanji doživljaj.
btw, kako komentarisati ovako slab odaziv mediji govore da je najviše penzionera izašlo na glasanje. izgleda da je 1,5 marka presudila. jel' moguæe da æe ljudi treæe životne dobi da izglasavaju vlast u tuzli
ko svrsava,meni je potaman, kako god
misiim,ono,ja se nisam uzbudjivo ni prije a bogami necu ni poslje izbora...
i molim te ljepo,nemoj tako da mi pricas,ima ovde i omladinemislice da sam perverzan i da ovlim dirti tok... ;hanka
p.s nije isstina,jutros nas mladih ko rosa na biralistima i svi ko jedan.,..c r ve ni c r ve niiii
|
07-10-2012 at 22:05 |
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 23
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Politika : Utrka za novog nacelnika Tuzle  |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|